-
Nature's Protection Junior Lamb 2 kg
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Mało 2 szt. |
Waga | 4 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4771317243355 |
Zamówienie telefoniczne: +48 889 855 405
Zostaw telefon |
Nature's Protection Junior Lamb All Breeds
PEŁNOPORCJOWA SUCHA KARMA Z PYSZNĄ JAGNIĘCINĄ DLA ROSNĄCYCH PSÓW WSZYSTKICH RAS
Od 2-12 miesiąca życia.
- W 100% kompletne i zrównoważone pożywienie dostosowane do wymagań rosnących psów wszystkich ras.
- Szczególnie polecana w celu zapewnienia psu wszystkich potrzebnych substancji odżywczych w kluczowym okresie wzrostu.
- Wysokiej jakości jagnięcina stanowi główne źródło białka.
- Wzbogacona nutraceutykami (MICROZEOGEN) oraz naturalnymi źródłami błonnika i prebiotyków dla regulacji układu trawiennego i wzmocnienia układu odpornościowego.
- Wysoka akceptowalność i strawność, skutkująca drobnymi, twardymi odchodami.
- Karma nie zawiera pszenicy.
Skład: mięso jagnięce 38% (suszone i drobno zmielone), ryż, kukurydza, gluten kukurydziany, tłuszcz drobiowy, lignoceluloza, mączka rybna, siemię lniane, dynamicznie mikronizowany klinoptylolit (1%), drożdże piwne, ekstrakt z cykorii, ekstrakt z juki, glukozamina (250 mg/kg), siarczan chondroitiny (100 mg/kg).
Dodatki/1 kg: dodatki dietetyczne: witamina A (3a672a) – 22500 IU, witamina D3 (3a671) – 1875 IU, witamina E (3a700) – 663 mg, siarczan jednowodny żelaza (II) (3b103) – 63 mg, jodan wapnia bezwodny (3b202) – 1,9 mg, pentahydrat siarczanu miedzi (II) (3b405) – 6,3 mg, monohydrat siarczanu manganu (3b503) – 25 mg, monohydrat siarczanu cynku (3b605) – 144 mg, selenin sodu (3b801) – 0,13 mg, DL-metionina,technicznie czysta (3c301) – 1 g, L-tryptofan (3c440) – 500 mg, tauryna (3a370) – 125 mg.
Dodatki technologiczne: ekstrakt z rozmarynu, ekstrakty tokoferolu z olejów roślinnych (1b306(i)).
Składniki analityczne: białko surowe – 28%, włókno surowe – 1,7%, tłuszcz surowy – 17%, popiół surowy – 6,9%, wapń – 1,2%, fosfor – 0,9%, potas – 0,6%, sód – 0,4%, kwasy tłuszczowe Omega-3 – 0,73%, kwasy tłuszczowe Omega-6 – 2,96%.